Prin prezenta, Aeroportul „Transilvania” Târgu Mureș vă aduce la cunoștință faptul că, în data de 26  februarie 2019, a fost publicat un nou site web cu o structură și aspect reînnoit care facilitează accesul la informații oficiale pentru pasageri, parteneri de afaceri și vizitatori.

Pentru a răspunde așteptărilor sociale legitime, site-ul web va publica în prezent informații actuale despre aeroport, inclusiv orarul de sosiri și plecări, informații privind parcarea și alte informații pentru pasageri și parteneri de afaceri, în 3 limbi, română, maghiară și engleză.

Pe noul site, apelurile de interes public și diferitele mesaje de alertă vor apărea, de asemenea, ca subtitrări în linia portocalie sub elementele de meniu, permițând pasagerilor să afle mai multe despre posibilele modificări ale programului.

Site-ul reînnoit permite publicului larg să pună întrebări despre aeroport, completând un formular online și depunând o plângere dacă există nemulțumiri cu privire la un serviciu. În plus, vă puteți înscrie online și la programul de audiențe al conducerii Aeroportului.

De asemenea, pagina de internet permite publicarea reclamelor de către companiile comerciale. Pentru închirierea spațiului publicitar vă rugăm solicitați informații la sediul Regiei sau la adresa de email office@trasylvaniaairport.ro.

Site-ul a fost dezvoltat de Orice Media Târgu Mureș, care are peste 10 ani de experiență in web design și online marketing.

PREȘEDINTELE C.A.
PETI ANDREI

Întocmit
Bakó Hunor
Relații Publice și Marketing