Aeroportul International Transilvania
28°C
16:07
Dacă doriți să călătoriți în Italia, Germania, Marea Britanie, Grecia, Turcia sau Egipt, vă recomandăm să verificați și condițiile de călătorie aferente fiecărei țări pentru a nu avea surprize neplăcute. Vă rugăm să vă informați din surse oficiale înainte de a efectua călătoriile (Sursa utilizată: www.mae.ro). Condiții de călătorie în Italia: https://www.mae.ro/travel-conditions/3711 Condiții de călătorie în Germania: https://www.mae.ro/travel-conditions/3700 Condiții de călătorie în Marea Britanie: http://www.mae.ro/travel-conditions/3725 Condiții de călătorie în Grecia: https://www.mae.ro/travel-conditions/3701 Condiții de călătorie în Turcia: https://www.mae.ro/travel-conditions/3753 Condiții de călătorie în Egipt: https://www.mae.ro/travel-conditions/3691 Mulțumim pentru înțelegere și vă urăm zbor plăcut.

Stimați pasageri, dacă doriți să călătoriți spre Roma, capitala Italiei, vă rugăm să luați la cunoștință și să respectați cerințele în vigoare (21.06.2021 – 30.07.2021):

– Prezentarea Certificatului de vaccinare, din care să reiasă că ultima doză a fost efectuată cu minim 14 zile înaintea zborului, SAU

– Certificat din care să reiasă că pasagerul a fost infectat acum maxim 180 de zile cu virusul COVID 19 și și-a revenit, SAU

– Certificat cu rezultat negativ, primit în urma unui test PCR sau Antigen efectuat cu maxim 48 de ore înaintea intrării în Italia.

Sunt exceptați de la efectuarea testării, copiii sub 6 ani.

Menționăm faptul că îmbarcarea va fi respinsă pasagerilor care nu întrunesc una din condițiile de mai sus.

Completarea și punerea la dispoziție personalului de control a formularului digital PLF (Passenger Locator Form – https://app.euplf.eu/#/ ) este obligatorie înaintea intrării în Italia.

Mulțumim pentru înțelegere.

Mulțumim că ați ales să călătoriți de pe Aeroportul „Transilvania” Târgu Mureș.

Zbor plăcut!