Aeroportul International Transilvania
26°C
14:09
Dacă doriți să călătoriți în Italia, Germania, Marea Britanie, Grecia, Turcia sau Egipt, vă recomandăm să verificați și condițiile de călătorie aferente fiecărei țări pentru a nu avea surprize neplăcute. Vă rugăm să vă informați din surse oficiale înainte de a efectua călătoriile (Sursa utilizată: www.mae.ro). Condiții de călătorie în Italia: https://www.mae.ro/travel-conditions/3711 Condiții de călătorie în Germania: https://www.mae.ro/travel-conditions/3700 Condiții de călătorie în Marea Britanie: http://www.mae.ro/travel-conditions/3725 Condiții de călătorie în Grecia: https://www.mae.ro/travel-conditions/3701 Condiții de călătorie în Turcia: https://www.mae.ro/travel-conditions/3753 Condiții de călătorie în Egipt: https://www.mae.ro/travel-conditions/3691 Mulțumim pentru înțelegere și vă urăm zbor plăcut.

Pasagerii care sosesc în Egipt din România trebuie să dețină un certificat RT – PCR negativ pentru COVID-19 în care data recoltării să nu fie mai devreme de 72 de ore faţă de ora de aterizare în Egipt sau un certificat de vaccinare finalizat cu 14 zile înainte de sosire.

Copiii sub 6 ani nu trebuie să prezinte un certificat RT – PCR negativ Corvid -19. Certificatul trebuie emis în limba arabă sau engleză. Certificatul RT – PCR negativ pentru COVID-19 trebuie prezentat în original pe hârtie – nu este admisă copia sau altă formă de prezentare a certificatului (această condiție este impusă de autorităţile din Egipt).

Pasagerii care au un zbor internațional de conexiune din Cairo pe același bilet fără să schimbe aeroportul, nu necesită test Covid-19 pentru Cairo, însă pot avea nevoie de test pentru destinația finală.

Vă mulțumim pentru înțelegere şi vă dorim călătorie plăcută!