Aeroportul International Transilvania
12°C
20:01
Formular pentru înregistrarea intrării pe teritoriul German – click aici  | PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE PUTEȚI APELA CALL CENTER-UL COVID-19 AL DIRECȚIEI DE SĂNĂTATE PUBLICĂ MUREȘ TELEFON 021 414 4465 | ATENŢIE! PURTAREA MĂŞTII CHIRURGICALE ESTE OBLIGATORIE ÎN GERMANIA | În atenţia pasagerilor – Reglementări în perioada Covid-19 click aici | Aeroportul Transilvania Târgu Mureș a luat primele măsuri în ceea ce privește noul tip de coronavirus – CLICK AICI PENTRU DETALII 

Pasagerii care sosesc în Egipt din România trebuie să dețină un certificat RT – PCR negativ pentru COVID-19 în care data recoltării să nu fie mai devreme de 72 de ore faţă de ora de aterizare în Egipt sau un certificat de vaccinare finalizat cu 14 zile înainte de sosire.

Copiii sub 6 ani nu trebuie să prezinte un certificat RT – PCR negativ Corvid -19. Certificatul trebuie emis în limba arabă sau engleză. Certificatul RT – PCR negativ pentru COVID-19 trebuie prezentat în original pe hârtie – nu este admisă copia sau altă formă de prezentare a certificatului (această condiție este impusă de autorităţile din Egipt).

Pasagerii care au un zbor internațional de conexiune din Cairo pe același bilet fără să schimbe aeroportul, nu necesită test Covid-19 pentru Cairo, însă pot avea nevoie de test pentru destinația finală.

Vă mulțumim pentru înțelegere şi vă dorim călătorie plăcută!