A Marosvásárhelyi Transylvania Repülőtér 2019. február 26-ától új weboldalon érhető el, amely megkönnyíti az utasok, üzleti partnerek és érdeklődők számára a hivatalos információkhoz való hozzáférést.

A honlapon a jogos társadalmi elvárásoknak eleget téve ezentúl 3 nyelven, románul, magyarul és angolul is közzé lesznek téve a repülőtérrel kapcsolatos aktuális információkat, így az érkező és induló járatok menetrendjét, a parkolással kapcsolatos tudnivalókat, valamint az utasokat és üzleti partnereket érintő egyéb információkat is megtalálják a látogatók.

Az új weboldalon a közérdekű felhívások és a különböző figyelmeztető üzenetek mozgó feliratként is megjelennek majd a menüpontok alatt elhelyezett narancssárga vonalon, így az utasok gyorsabban tájékozódhatnak az esetleges programváltozásokról.

A megújult honlap lehetővé teszi a nagyközönség számára, hogy egy online űrlap kitöltésével kérdésekkel forduljanak a repülőtérhez, illetve azt is, hogy panaszt nyújtsanak be, ha elégedetlenek valamilyen szolgáltatással. Emellett lehetőség nyílik arra is, hogy online feliratkozzanak meghallgatásra a repülőtér vezetőségének fogadóóráira.

Az új design reklámok közzétételét is lehetővé teszi, a reklámfelületek bérléséről az office@trasylvaniaairport.ro email címen érdeklődhetnek a kereskedelmi társaságok.

A weboldalt az Orice Media marosvásárhelyi cég készítette, amely több mint 10 év tapasztalattal rendelkezik a web design és online marketing területén.

AZ IGAZGATÓTANÁCS ELNÖKE
PETI ANDRÁS

Bakó Hunor
Közönségkapcsolati és Marketing Szakosztály