Aeroportul International Transilvania
15°C
08:47
Bine ati venit pe siteul Aeroportului International Transilvania

Termenii si conditiile de fata reglementeaza vizionarea si utilizarea site-ului www.targumuresairport.ro. Acest site este pus la dispozitia utilizatorilor cu scopul de a furniza informatii despre serviciile oferite de Aeroportul Transilvania Tîrgu Mures. Datele oferite de colaboratorii nostri si care apar ca linkuri pe pagina noastra sunt în responsabilitatea acestora.

Informatiile despre zboruri cuprinse în site sunt actualizate în timp real si folosim informatiile transmise de companiile aeriene referitoare la eventualele întârzieri sau anulari de curse. R.A. Aeroport Transilvania nu îsi asuma responsabilitatea pentru întârzieri sau anulari de curse produse din cauza companiilor aeriene. În caz de întârzieri sau anulari de curse va recomandam sa va adresati direct companiei aeriene care opereaza zborul Dvs. pentru formalitatile pe care trebuie sa le urmati.

Acest site este proprietatea intelectuala a R.A. Aeroport Transilvania si este protejat de legislatia în vigoare. Orice reproducere partiala sau integrala a cuprinsului acestui site este permisa doar cu acordul prealabil al proprietarului.