Aniversare

La 19 Mai 2011,Wizz Air, cel mai mare operator aerian de tip Low Cost din Europa Centrală şi de Est, ce si-a deschis in 05 Mai 2011 cea de-a 15-a bază de operare utilizand Aeroportul TRANSILVANIA Târgu Mureş, aniversează 7 ani de la infiinţare.
De la primul zbor efectuat in 19 Mai 2004 din Katowice, Polonia, Wizz Air a intrat si pe piata din Romania cu zboruri initiale de pe baza din Aeroportul Budapesta Feryhegy l pe Aeroportul TRANSILVANIA Targu Mures in 26 Iunie 2006.
Astazi ,Wizz Air ,a ajuns sa transporte anual peste 10.00 milioane de pasageri de pe piete de referinta din Bulgaria, Cehia, Lituania, Polonia, Romania, Serbia, Ucraina si Ungaria.

La 20 Mai 2011 Aeroportul Transilvania Târgu Mureş, poziţionat in primele 4 aeroporturi cu performante tehnice din Romania, aniverseaza 75 ani de la infiinţare.
“În baza colaborarii strategice dintre Wizz Air si Aeroportul Transilvania Târgu Mureş, se doreşte o creştere a calităţii serviciilor si dotărilor tehnice pentru asigurarea condiţiilor de deplină siguranţă şi securitate aeronautica, in deservirea unui volum intensificat de pasageri in prima platforma intermodala din Europa Centrala si de Est” a declarat directorul general al aeroportului dl. Petru Stefan Runcan

Conducerea Aeroportului Transilvania Targu Mures
20.05.2011