Comunicat de presă

Aferent măsurilor luate de Conducerea Executivă a Aeroportului Transilvania Târgu Mureş bine susţinute de Consiliul Judeţean Mureş activitatea de trafic aerian pe Aeroportul Mureşan se va intensifica gradual prin introducerea de noi zboruri din programul de vară 2011.
Din 26 Martie 2011 se vor lansa zborurile operatorului aerian Wizz Air cu aeronave A320 pe relaţia Londra (LTN) – Târgu Mureş şi retur cu operare în zilele de Marţi, Joi şi Sâmbătă.
Din 23 Aprilie 2011 se vor relua zborurile operatorului aerian Cimber Air cu aeronave ATR 72 pe relaţia Copenhaga (Billund) – Târgu Mureş şi retur cu operare în zilele de sâmbătă.
Din 16 iunie 2011 se vor lansa zborurile operatorului aerian Wizz Air cu aeronave A320 pe relaţia Târgu Mureş Barcelona, Madrid, Roma, Dortmund, Milano şi Bologna şi retur conform orarului postat pe pagina de internet a aeroportului.
Pasagerii sunt rugaţi să se prezinte la aeroport cu cel puțin 2 ore înainte de decolarea aeronavei pe destinaţia dorită. Ghişeele de Check-in se închid cu 40 minute înainte de ora decolării aeronavelor pe fiecare destinaţie
Atragem atenţia că după realizarea formalităţilor de Check-in mai sunt de parcurs până la îmbarcarea în avion fluxurile de security, frontieră, vamă şi fitosanitar. Fapt pentru care călătorii de pe cursele aeriene cu plecare din Aeroportul Transilvania Târgu Mureş sunt așteptați să sosească în timp util pentru parcurgerea formalităţilor necesare îmbarcării.

Conducerea
R.A. Aeroport Transilvania Târgu Mureş
14 Martie 2011