Platforma Multimodala
Vineri, 11.11.2011 orele 11.00 a avut loc la Palatul Administrativ din Târgu Mureş dezbaterea pe tema Platforma Multimodală Târgu Mureş, inițiată de către Dl. Marius Paşcan, Prefectul Județului Mureş şi D-na Lokodi Edita Emoke, Președinte al Consiliului Județean Mures.
La dezbatere au participat Consilieri județeni si municipali, alături de reprezentanți ai administrațiilor publice locale din Targu-Mures, Sighișoara, Sovata, Reghin, Luduș, Ungheni, Sânpaul, Cristești şi directori din cadrul direcțiilor de transport feroviar şi aerian. Alături de aceștia au luat cuvântul Dl. Senator Frunda Gyorgy si Dl. deputat Doru Oprişan care au susținut nevoia promovării Proiectului ce face parte din strategia de dezvoltare a aeroportului, în colaborare cu căile ferate si căile rutiere.
Numeroasele atuuri, cât si maturitatea proiectului impune o acțiune imediată prin susținerea necondiționată din partea tuturor factorilor decizionali, indiferent de coloratura politică. Conștientizarea proiectului, precizarea stadiului de realizare, cât si susținerile primite pentru realizarea în practică a agendei de măsuri necesare au fost principalele beneficii ale dialogului.
“Platforma Multinodala ca principală ţintă in strategia 2011 – 2020 a UE a fost implementată în România de către Ministerul Turismului si Infrastructurii prin Ordinul nr. 457/ iunie 2011, fapt ce uşurează intervenţia noastră din Proiectul Platformă Multimodală Târgu Mureş a cărei realizare este o necesitate imediată cu beneficii multiple” a declarat Dl. Runcan Petru Ştefan Director General Aeroport Transilvania Târgu Mureş.

18 Noiembrie 2011
Conducerea Aeroportului
Transilvania Târgu Mureş