În cursul zilei de astăzi, 24 martie, Compania WizzAir a anunțat că, în contextul răspândirii epidemiei COVID-19, începând de mâine suspendă două curse aeriene de pe Aeroportul Transilvania. Este vorba despre cursa spre Memmingen, care a fost anulată pentru perioada 26 martie-12 aprilie, și cursa spre Londra care a fost anulată până pe 27 aprilie. Decizia suspendării zborurilor aparține în mod exclusiv companiei aeriene.

Până în momentul de față nu a fost modificat programul curselor spre Budapesta și Dortmund. Dacă apar noi modificări vă vom informa în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim pentru înțelegere! Să ne revedem sănătoși!


Începând de mâine, 26 martie, toate zborurile de pe Aeroportul Transilvania sunt suspendate în urma măsurilor luate pentru limitarea răspândirii coronavirusului COVID-19. Ordonanța Militară nr. 3  prevede suspendarea tutror zborurilor către și dinspre Germania, astfel cursa Dortmund-Târgu Mures este anulată începând din 26 martie pe o perioadă nedeterminată.

Totodată, Compania WizzAir ne-a anunțat astăzi, că începând de mâine suspendă zborurile spre Budapesta pănă în data de 1 mai.

Cursa spre Dortmund și Budapesta programate pentru ziua de astăzi se vor efectua, fără modificare programului de zbor.

În funcție de evoluția situației actuale și de deciziile luate de autoritățile din România și companiile aeriene, vom informa pasagerii noștri privind reluarea zborurilor de pe Aeroportul din Târgu Mureș.