A mai nap folyamán, március 24-én, a WizzAir légitársaság úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel felfüggeszt két repülőjáratot, amelyeket a Transilvania Repülőtérről üzemeltetett. A memmingeni járatot holnaptól egészen április 12-ig, a londoni járatot pedig március 26. és április 27. között időszakban függesztették fel.

A Marosvásárhely-Budapest, illetve Marosvásárhely-Dortmund közötti járatok programjában egyelőre nem jeleztek változást. Amennyiben lesznek még változások a járatok programját illetően, erről a legrövidebb időn belől tájékoztatjuk utasainkat.

Köszönjük a megértésüket! Találkozzunk mielőbb, jó egészségben!


A koronavírus-fertőzés megfékezése érdekében hozott intézkedések miatt holnaptól, azaz március 26-tól, törlésre került minden járat, amelyet a marosvásárhelyi Transilvania Repülőtér szolgált ki. A tegnapi 3-as számú katonai rednelet értelmében minden romániai repülőjáratot felfüggesztenek, amely németországi célállomásba indul. Így holnaptól törlésre került  a Marosvásárhely és Dortmund közötti repülőjárat.

Ugyanakkor ma értesített minket a WizzAir légitársaság arról is, hogy holnaptól május elsejéig felfüggesztik a budapesti repülőjáratot.

A mai dortmundi és budapesti járat nincs törölve, ezek a menetrendnek megfelelően érkeznek és indulnak.

A járatok újraindulásáról tájékoztatni fogjuk utasainkat és a közvéleményt, amint a hatóságoknak és a járatokat üzemeltető légitársaságoknak lesz erre vonatkozó döntése.